Waarom Esmoker

Waarom elektrisch roken?


Het roken van elektrische sigaretten of e-sigaretten heeft een aantal belangrijke voordelen ten opzichte van het roken van normale sigaretten met tabak.

Allereerst beleeft u met het roken van de elektrische sigaret nagenoeg dezelfde ervaring als met het roken van tabak of gebruikelijke sigaretten. U zult versteld staan van de damp en de smaak die vrijkomt bij het roken van de e- sigaret.

Deze manier van roken voorziet eveneens in de nicotinebehoefte net zoals het gewone roken. De roker heeft hierbij de keus uit verschillende nicotine gehaltes. Het is hierdoor dan ook mogelijk om geleidelijk de nicotinebehoefte te verminderen of zelfs te roken zonder nicotine. Voor veel mensen kan dit dan ook een hulpmiddel zijn om met roken te minderen of te stoppen.

Doordat er in tegenstelling tot het roken van gewone sigaretten geen verbrandingsresten vrijkomen is deze manier van roken vele malen minder schadelijk. Bij het elektrisch roken komen er nagenoeg geen schadelijke stoffen zoals teer en koolmonoxide in uw lichaam terecht.

De damp afkomstig van de elektrische sigaret bestaat hoofdzakelijk uit waterdamp en is zo goed als geurloos en gaat niet in kleren of gordijnen zitten. U heeft geen last meer van gele muren,vingers,tanden en stinkende asbakken.Tevens bestaat er geen brandgevaar meer doordat er geen verbranding plaats vind maar verdamping.

Bovendien kunt u kiezen uit een riant aanbod aan smaken o.a. diverse tabaksoorten,fruitsmaken,menthol- en mint smaken en nog veel meer! Kortom,voor elk wat wils.

Een belangrijk voordeel van het elektrisch roken is natuurlijk ook dat het vele malen goedkoper is dan het roken van normale tabak. De kosten bedragen slechts een fractie ten opzichte van normale sigaretten of andere manieren van roken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Er zijn geen producten in deze categorie.
Powered By OpenCart
Esmoker Nederland © 2018